Poppers kopen bij poppers4all

Mijn Account
>> Gratis verzending vanaf €50! <<
Discrete enveloppe zonder opschrift
Zorgvuldig verpakt
Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Aanbieding!
Productomschrijving

Vidalista60 5 strippen

Oorspronkelijke prijs was: €79.75.Huidige prijs is: €69.50.

  • Levering binnen 1 werkdag
  • Discrete verzending
  • Als beste getest, 100% origineel en veilig
  • per strip 10 pillen

Op voorraad

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Productomschrijving

Werking

Vidalista tabletten bevatten de werkzame stof Tadalafil. Deze stof bevordert de bloedtoevoer naar de penis en verbetert de erectie. De bijwerkingen van Vidalista zijn minimaal. Door de werkzame stof bent u gegarandeerd van een veel langere en hardere erectie.

GebruikNeem de pil ongeveer een uur voor de geslachtsgemeenschap in met water en voedsel. Neem Vidalista nooit in op een lege maag. Het effect van Vidalista houdt tot wel 36 uur aan en werkt alleen bij seksuele opwinding. Gebruik Vidalista NOOIT in combinatie met drugs, alcohol of andere erectie stimulerende middelen.

BijwerkingenMogelijke bijwerkingen van Vidalista zijn hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid. Blijf voldoende water drinken na inname van het middel. Zo zullen de bijwerkingen verminderd kunnen worden.

Verzendinformatie en levertijd

Levertijd

Artikelen aangeduid op de site dat deze in voorraad zijn, voor 16.00 uur op een werkdag besteld, de volgende dag in huis. Wij versturen de bestelling pas nadat het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. Besteld u producten die niet in voorraad zijn ,krijgt u van ons automatisch bericht van de verwachte lever dag.

U kunt zelf aangeven met welke soort zending u uw product wilt ontvangen

Brievenbuspost
Pakketverzending

Belangrijk

Bij een aantal merken poppers is het niet verstandig om voor brievenbuspost te kiezen. Deze speciale flesjes kunnen snel kapot gaan door het dunne glas.

Mede kunnen een aantal flesjes niet door de brievenbus in verband met de grote van het flesje. Daarom biedt Poppers4all al pakketdienst aan vanaf 5,02 om er voor te zorgen dat de flesjes intact aankomen.

Onder de verscheidene merken flesjes staat beschreven op welke manier u het beste kan verzenden. De flesjes zijn zorgvuldig verpakt in bubbelplastic om schade te voorkomen. Wij versturen altijd kosteloos een plastic inhaler om ervoor te zorgen dat u op de beste, veiligste, meest verantwoorde manier, onze producten kan gebruiken.

U ontvangt na verzending van ons een track & trace code zodat u precies kan zien wanneer de producten worden geleverd.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is het mogelijk dat schade zich toch voordoet tijdens verzending. Stuur ons onmiddellijk een email naar info@poppers4all.eu met de vastgestelde transportschade, dan nemen wij het in beraad.

Alle brievenbuspost en pakketverzending geschiedt in een discrete enveloppe zonder opschrift van onze shop. De pakketten worden verstuurd door Pakketdienst van DHL Parcel.
Poppers4All.nl 

Postbus 442
2130AK Hoofddorp
Nederland 

E: info@poppers4all.nl
Poppers4all.nl |  Proudly powered by 
Pro Dedicated