Poppers kopen bij poppers4all

Mijn Account
>> Gratis verzending vanaf €50! <<
Discrete enveloppe zonder opschrift
Zorgvuldig verpakt
Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Productomschrijving

Sildalist 120mg

13.95

Op voorraad

Categorieën: ,

Extra informatie

Productomschrijving

Sildalist 120mg bevat 100mg sildenafil en 20mg tadalafil. Sildalist 120mg zorgt voor een keiharde erectie.

Sildalist 120mg heeft beide werkzame stoffen, deze zijn gecombineerd in 1 pil. Sildalist is zeer effectief en is makkelijk te breken.

De tadalafil en de sildenafil in sildalist 120mg ontspannen en verwijden de bloedvaten in en rondom de penis. Hierdoor ontstaat er een keiharde erectie die tevens makkelijker is te behouden. Dit komt doordat er meer en makkelijker bloed stroomt naar de penis bij seksuele prikkeling.

WerkingDe bloedvaten in de penis verwijden zich, waardoor deze opzwelt en langere seksuele activiteit mogelijk wordt. Doordat de pillen snel oplossen, komt het gewenste effect sneller op. Sildalist 120mg is echter alleen effectief tijdens seksuele opwinding en er zal dus ook alleen een erectie ontstaan als u opgewonden bent.

GebruikNeem de pil ongeveer een half uur voor de geslachtsgemeenschap in met water en voedsel. Neem het nooit op een lege maag. Gebruik Sildalist NOOIT in combinatie met drugs, alcohol of andere erectie stimulerende middelen. Sildalist kent een werkingsduur van ca. 12 uren.

Bijwerkingen

Mogelijke bijwerkingen van Sildalist 120mg zijn hoofdpijn, buikpijn, misselijkheid, duizeligheid en diarree. Blijf voldoende water drinken na inname van het middel. Zo zullen de bijwerkingen verminderd kunnen worden.

Verzendinformatie en levertijd

Levertijd

Artikelen aangeduid op de site dat deze in voorraad zijn, voor 16.00 uur op een werkdag besteld, de volgende dag in huis. Wij versturen de bestelling pas nadat het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. Besteld u producten die niet in voorraad zijn ,krijgt u van ons automatisch bericht van de verwachte lever dag.

U kunt zelf aangeven met welke soort zending u uw product wilt ontvangen

Brievenbuspost
Pakketverzending

Belangrijk

Bij een aantal merken poppers is het niet verstandig om voor brievenbuspost te kiezen. Deze speciale flesjes kunnen snel kapot gaan door het dunne glas.

Mede kunnen een aantal flesjes niet door de brievenbus in verband met de grote van het flesje. Daarom biedt Poppers4all al pakketdienst aan vanaf 5,02 om er voor te zorgen dat de flesjes intact aankomen.

Onder de verscheidene merken flesjes staat beschreven op welke manier u het beste kan verzenden. De flesjes zijn zorgvuldig verpakt in bubbelplastic om schade te voorkomen. Wij versturen altijd kosteloos een plastic inhaler om ervoor te zorgen dat u op de beste, veiligste, meest verantwoorde manier, onze producten kan gebruiken.

U ontvangt na verzending van ons een track & trace code zodat u precies kan zien wanneer de producten worden geleverd.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is het mogelijk dat schade zich toch voordoet tijdens verzending. Stuur ons onmiddellijk een email naar info@poppers4all.eu met de vastgestelde transportschade, dan nemen wij het in beraad.

Alle brievenbuspost en pakketverzending geschiedt in een discrete enveloppe zonder opschrift van onze shop. De pakketten worden verstuurd door Pakketdienst van DHL Parcel.
Poppers4All.nl 

Postbus 442
2130AK Hoofddorp
Nederland 

E: info@poppers4all.nl
Poppers4all.nl |  Proudly powered by 
Pro Dedicated