Poppers kopen bij poppers4all

Mijn Account
>> Gratis verzending vanaf €50! <<
Discrete enveloppe zonder opschrift
Zorgvuldig verpakt
Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Aanbieding!
Productomschrijving

Sex Opium - 10 ml

Oorspronkelijke prijs was: €24.95.Huidige prijs is: €19.95.

Productomschrijving:
U ervaart een heerlijk tintelend gevoel in uw geslachtsorgaan wat resulteert in een harde erectie bij de man en een grote gezwollen clitoris bij de vrouw. Resultaat Binnen enkele minuten. Effect houdt 4-6 uur aan.

Uitverkocht

Extra informatie

Gewicht 10 kg
Merk

Soort

Productomschrijving

Productomschrijving:
U ervaart een heerlijk tintelend gevoel in uw geslachtsorgaan wat resulteert in een harde erectie bij de man en een grote gezwollen clitoris bij de vrouw. Resultaat Binnen enkele minuten. Effect houdt 4-6 uur aan.

Aanraking van het geslacht resulteert in een siddering van genot door het hele lichaam. Vrouwen zullen kreunend smeken om penetratie en mannen met staal harde erecties zullen niet anders willen dan uren lang penetreren.

Ingredie‘nten:
Kratom extract, L-Arginine en Vitamine C

Gebruiksadvies:
Neem enkele minuten voor aanvang van de seksuele activiteit een half flesje in. Dit kunt u bijvoorbeeld verwerken in een glas water of een andere drank.

Doelgroep:
Met name geschikt voor vrouwen maar ook voor mannen (18 )

Verpakking: 1 potje, 2 doseringen

Inhoud: 10ml

Verzending binnen 2 a 4 dagen

Verzendinformatie en levertijd

Levertijd

Artikelen aangeduid op de site dat deze in voorraad zijn, voor 16.00 uur op een werkdag besteld, de volgende dag in huis. Wij versturen de bestelling pas nadat het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. Besteld u producten die niet in voorraad zijn ,krijgt u van ons automatisch bericht van de verwachte lever dag.

U kunt zelf aangeven met welke soort zending u uw product wilt ontvangen

Brievenbuspost
Pakketverzending

Belangrijk

Bij een aantal merken poppers is het niet verstandig om voor brievenbuspost te kiezen. Deze speciale flesjes kunnen snel kapot gaan door het dunne glas.

Mede kunnen een aantal flesjes niet door de brievenbus in verband met de grote van het flesje. Daarom biedt Poppers4all al pakketdienst aan vanaf 5,02 om er voor te zorgen dat de flesjes intact aankomen.

Onder de verscheidene merken flesjes staat beschreven op welke manier u het beste kan verzenden. De flesjes zijn zorgvuldig verpakt in bubbelplastic om schade te voorkomen. Wij versturen altijd kosteloos een plastic inhaler om ervoor te zorgen dat u op de beste, veiligste, meest verantwoorde manier, onze producten kan gebruiken.

U ontvangt na verzending van ons een track & trace code zodat u precies kan zien wanneer de producten worden geleverd.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is het mogelijk dat schade zich toch voordoet tijdens verzending. Stuur ons onmiddellijk een email naar info@poppers4all.eu met de vastgestelde transportschade, dan nemen wij het in beraad.

Alle brievenbuspost en pakketverzending geschiedt in een discrete enveloppe zonder opschrift van onze shop. De pakketten worden verstuurd door Pakketdienst van DHL Parcel.
Poppers4All.nl 

Postbus 442
2130AK Hoofddorp
Nederland 

E: info@poppers4all.nl
Poppers4all.nl |  Proudly powered by 
Pro Dedicated