Poppers kopen bij poppers4all

Mijn Account
>> Gratis verzending vanaf €50! <<
Discrete enveloppe zonder opschrift
Zorgvuldig verpakt
Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Productomschrijving

Rush Zero 10ml

5.95

Bestel meerdere producten en ontvang korting!

3 -4 producten: 5% korting

5-9 producten: 10% korting

10 of meer producten: 15% korting

Poppers

Misschien heb je ze wel eens gezien op een spannend feestje of tijdens het uitgaan.

Kleine flesjes die onder de neus worden gezet om te genieten van de geur. Dat zijn leather cleaners of ‘room odorizers’.
Echter zijn ze vooral bekend onder de naam ‘Poppers’.

Uitverkocht

Extra informatie

Samenstelling

Volume

Productomschrijving

Gebruik

Het gebruik van poppers is populair omdat het vrijwel direct, naast een warm en geil gevoel, ook een lichte ontspanning van de anus geeft wat anale seks kan vergemakkelijken. Even kort aan een flesje ruiken is vaak al voldoende om goed in de stemming te komen.

In tegenstelling tot andere verdovende of stimulerende middelen duurt het effect van poppers maar enkele seconden.

Samenstelling:

De samenstelling van flesjes poppers kan verschillen. Hoewel het doel en de basissamenstelling door middel van ŽŽn of meerdere soorten nitriet (vrijwel) hetzelfde is kan de geur en de heftigheid van het effect verschillen.

Verse/goede poppers ruiken een beetje fruitachtig of chemisch. Oude/bedorven poppers ruiken naar rotte eieren. Om ze lang(er) goed te houden kun je deze het beste in de koelkast of vriezer bewaren!

Disclaimer:

Hoewel de risico’s van poppers volgens de Jellinek kliniek bij sporadisch gebruik door gezonde mensen gering is, blijven er altijd wel enkele risico’s. Het meest voorkomende nadelige effect is hoofdpijn, misselijkheid of duizeligheid.

Advies is dan ook om niet te inhaleren. Poppers zorgen voor een korte, flinke, daling van de bloeddruk. Naast dat dit tot het gevolg kan hebben dat een erectie vermindert of verdwijnt kan het in combinatie met bloeddrukverhogende/stimulerende drugs (zoals XTC, cocaine of speed) of erectiestimulerende middelen als viagra of kamagra hartproblemen veroorzaken (doordat het hart twee verschillende signalen tegelijk ontvangt: ontspannen en stimuleren).

Gebruik dus nooit (drugs of) erectiemiddelen in combinatie met poppers! Ook gebruik van poppers door zwangere vrouwen wordt sterk afgeraden. Verder moet er op gelet worden dat je poppers weghoudt bij vuurbronnen, omdat het zeer ontvlambaar is, en het nooit in aanraking moet laten komen met jouw huid omdat dit heftige huidirritaties kan geven. Slik poppers dus ook nooit door.

Isoamyl nitrite - CAS 463-04-7 and Isopropyl nitrite - CAS 541-42-4 MIX

Verzendinformatie en levertijd

Levertijd

Artikelen aangeduid op de site dat deze in voorraad zijn, voor 16.00 uur op een werkdag besteld, de volgende dag in huis. Wij versturen de bestelling pas nadat het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. Besteld u producten die niet in voorraad zijn ,krijgt u van ons automatisch bericht van de verwachte lever dag.

U kunt zelf aangeven met welke soort zending u uw product wilt ontvangen

Brievenbuspost
Pakketverzending

Belangrijk

Bij een aantal merken poppers is het niet verstandig om voor brievenbuspost te kiezen. Deze speciale flesjes kunnen snel kapot gaan door het dunne glas.

Mede kunnen een aantal flesjes niet door de brievenbus in verband met de grote van het flesje. Daarom biedt Poppers4all al pakketdienst aan vanaf 5,02 om er voor te zorgen dat de flesjes intact aankomen.

Onder de verscheidene merken flesjes staat beschreven op welke manier u het beste kan verzenden. De flesjes zijn zorgvuldig verpakt in bubbelplastic om schade te voorkomen. Wij versturen altijd kosteloos een plastic inhaler om ervoor te zorgen dat u op de beste, veiligste, meest verantwoorde manier, onze producten kan gebruiken.

U ontvangt na verzending van ons een track & trace code zodat u precies kan zien wanneer de producten worden geleverd.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is het mogelijk dat schade zich toch voordoet tijdens verzending. Stuur ons onmiddellijk een email naar info@poppers4all.eu met de vastgestelde transportschade, dan nemen wij het in beraad.

Alle brievenbuspost en pakketverzending geschiedt in een discrete enveloppe zonder opschrift van onze shop. De pakketten worden verstuurd door Pakketdienst van DHL Parcel.
Poppers4All.nl 

Postbus 442
2130AK Hoofddorp
Nederland 

E: info@poppers4all.nl
Poppers4all.nl |  Proudly powered by 
Pro Dedicated