Poppers kopen bij poppers4all

Mijn Account
>> Gratis verzending vanaf €50! <<
Discrete enveloppe zonder opschrift
Zorgvuldig verpakt
Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Aanbieding!
Productomschrijving

Libido Liquid - 10 ml

19.95

Productomschrijving:
Libido Liquid kan gebruikt worden voor de seks, door zowel man als vrouw. Libido Liquid bevat Cafe•ne, in bepaalde hoeveelheden kan dit het libido ook posititief be•invloeden. Resultaat Binnen 45 minuten.

Uitverkocht

Extra informatie

Merk

Soort

Productomschrijving

Productomschrijving:
Libido Liquid kan gebruikt worden voor de seks, door zowel man als vrouw. Libido Liquid bevat Cafei•ne, in bepaalde hoeveelheden kan dit het libido ook positief be•invloeden. Resultaat Binnen 45 minuten.

Ingredie‘nten:
Cafe•ne, L-Arginine, Vitamine B3, Vitamine B12.

Gebruiksadvies:
Gebruik een half flesje ongeveer 45 minuten voor aanvang van de seksuele activiteit. Voeg de vloeistof toe aan een drankje of water. Goed schudden voor gebruik. Gebruik voor een goede werking op een niet al te volle maag.

Doelgroep: mannen en vrouwen (18 )

Verpakking: 1 flesje

Inhoud: 10ml

Verzendinformatie en levertijd

Levertijd

Artikelen aangeduid op de site dat deze in voorraad zijn, voor 16.00 uur op een werkdag besteld, de volgende dag in huis. Wij versturen de bestelling pas nadat het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. Besteld u producten die niet in voorraad zijn ,krijgt u van ons automatisch bericht van de verwachte lever dag.

U kunt zelf aangeven met welke soort zending u uw product wilt ontvangen

Brievenbuspost
Pakketverzending

Belangrijk

Bij een aantal merken poppers is het niet verstandig om voor brievenbuspost te kiezen. Deze speciale flesjes kunnen snel kapot gaan door het dunne glas.

Mede kunnen een aantal flesjes niet door de brievenbus in verband met de grote van het flesje. Daarom biedt Poppers4all al pakketdienst aan vanaf 5,02 om er voor te zorgen dat de flesjes intact aankomen.

Onder de verscheidene merken flesjes staat beschreven op welke manier u het beste kan verzenden. De flesjes zijn zorgvuldig verpakt in bubbelplastic om schade te voorkomen. Wij versturen altijd kosteloos een plastic inhaler om ervoor te zorgen dat u op de beste, veiligste, meest verantwoorde manier, onze producten kan gebruiken.

U ontvangt na verzending van ons een track & trace code zodat u precies kan zien wanneer de producten worden geleverd.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is het mogelijk dat schade zich toch voordoet tijdens verzending. Stuur ons onmiddellijk een email naar info@poppers4all.eu met de vastgestelde transportschade, dan nemen wij het in beraad.

Alle brievenbuspost en pakketverzending geschiedt in een discrete enveloppe zonder opschrift van onze shop. De pakketten worden verstuurd door Pakketdienst van DHL Parcel.
Poppers4All.nl 

Postbus 442
2130AK Hoofddorp
Nederland 

E: info@poppers4all.nl
Poppers4all.nl |  Proudly powered by 
Pro Dedicated