Poppers kopen bij poppers4all

Mijn Account
>> Gratis verzending vanaf €50! <<
Discrete enveloppe zonder opschrift
Zorgvuldig verpakt
Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Aanbieding!
Productomschrijving

Kamagra 100mg - 10 stuks

Oorspronkelijke prijs was: €99.50.Huidige prijs is: €69.95.

Set van 10 strips Kamagra.

Kamagra 100mg wordt gebruikt om erectieproblemen veilig en effectief te behandelen.

  • Levering binnen 1 werkdag
  • Discrete verzending
  • Als beste getest, 100% origineel en veilig
  • per strip 4 Kamagra’s

Op voorraad

Extra informatie

Productomschrijving

Werking

Kamagra kan u helpen om de kwaliteit en de duur van uw erectie te verbeteren. In het bloed van de man wordt fosfodiësterase aangemaakt, een enzym dat ervoor zorgt dat bloedvatverwijdende stoffen worden afgebroken. Deze stoffen heeft de man echter nodig om een erectie te kunnen krijgen. De werkzame stof sildenafil in Kamagra zorgt dat de aanmaak van fosfodiësterase wordt geremd. De kwaliteit van de erectie wordt verbeterd en houdt langer aan. Deze stof werkt echter alleen wanneer de man opgewonden is. Er zal dus niet zomaar een erectie ontstaan.Gebruik

Neem de pil ongeveer een half uur voor de geslachtsgemeenschap in met water en voedsel. Neem kamagra nooit op een lege maag. Het effect van kamagra houdt tot vier uur aan. Gebruik kamagra NOOIT in combinatie met drugs, alcohol of andere erectie stimulerende middelen.

BijwerkingenMogelijke bijwerkingen van Kamagra zijn hoofdpijn, lichte misselijkheid en een verstopte neus. Blijf voldoende water drinken na inname van het middel. Zo zullen de bijwerkingen verminderd kunnen worden.

Verzendinformatie en levertijd

Levertijd

Artikelen aangeduid op de site dat deze in voorraad zijn, voor 16.00 uur op een werkdag besteld, de volgende dag in huis. Wij versturen de bestelling pas nadat het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. Besteld u producten die niet in voorraad zijn ,krijgt u van ons automatisch bericht van de verwachte lever dag.

U kunt zelf aangeven met welke soort zending u uw product wilt ontvangen

Brievenbuspost
Pakketverzending

Belangrijk

Bij een aantal merken poppers is het niet verstandig om voor brievenbuspost te kiezen. Deze speciale flesjes kunnen snel kapot gaan door het dunne glas.

Mede kunnen een aantal flesjes niet door de brievenbus in verband met de grote van het flesje. Daarom biedt Poppers4all al pakketdienst aan vanaf 5,02 om er voor te zorgen dat de flesjes intact aankomen.

Onder de verscheidene merken flesjes staat beschreven op welke manier u het beste kan verzenden. De flesjes zijn zorgvuldig verpakt in bubbelplastic om schade te voorkomen. Wij versturen altijd kosteloos een plastic inhaler om ervoor te zorgen dat u op de beste, veiligste, meest verantwoorde manier, onze producten kan gebruiken.

U ontvangt na verzending van ons een track & trace code zodat u precies kan zien wanneer de producten worden geleverd.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is het mogelijk dat schade zich toch voordoet tijdens verzending. Stuur ons onmiddellijk een email naar info@poppers4all.eu met de vastgestelde transportschade, dan nemen wij het in beraad.

Alle brievenbuspost en pakketverzending geschiedt in een discrete enveloppe zonder opschrift van onze shop. De pakketten worden verstuurd door Pakketdienst van DHL Parcel.
Poppers4All.nl 

Postbus 442
2130AK Hoofddorp
Nederland 

E: info@poppers4all.nl
Poppers4all.nl |  Proudly powered by 
Pro Dedicated